1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Contact      Service    Inloggen


0 item(s) € 0,00 Winkelwagen


Hulpmiddelen voor in de badkamer

Hulpmiddelen voor in de badkamer ... er bestaat een niet te overzien aanbod aan medische hulpmiddelen. Een ongezien aantal artikelen wordt op de markt verspreid , zonder dat we als consument weten of deze hulpmiddelen eigenlijk wel geschikt zijn.

Wij van DeHulpmiddelenWinkel zijn een team van enthousiaste verpleegkundigen die dag in dag uit actief zijn in de thuiszorg. Omdat wij van mening zijn dat zorghulpmiddelen moeten berusten op een professioneel advies hebben wij voor u een selectie gemaakt en bieden wij aan onze klanten alleen het beste aan ... Géén moeilijke keuzes meer : Wij hebben de selectie reeds voor u gemaakt op basis van Kwaliteit , Gebruiksgemak , Duurzaamheid en Prijs !

Daarbovenop garanderen wij op al onze artikelen de Laagste Prijs Garantie ! Indien u uw artikel elders goedkoper vind zorgen wij dat indien terecht onze prijs meteen wordt aangepast !

Afhankelijk of zorgbehoevend zijn kost uiteindelijk al meer dan genoeg ! Daar zijn wij als verpleegkundigen bij DeHulpmiddelenWinkel reeds lang van overtuigd !

Bad- en douchestoelen , badplanken


Steunpunt badkamer


Anti-slip voor badkamer